top of page

Mattias Andersson

 

Jag jobbar som applikationskonsult inom BW/BO som är SAPs rapporteringsverktyg. Jag började med SAP 1998 som konsult inom MM (inköp och lager) men bytte redan 2000 till att jobba med BW.

Genom åren så har jag jobbat på flertal stora projekt för olika bolag och har även haft förmånen att jobba på många nyinstallationer av BW. Främst inom finans och koppling mot konsolideringssystem men jag har även haft nytta av min tidigare kompetens inom inköp och logistik.

 

Det jag gillar mest med att jobba som applikationskonsult inom BW/BO är att det är så varierande. Ena dagen jobbar man med finans och hjälper controllers att få tag i rätt siffror och andra dagen kanske det behövs en logistikrapport för att hålla reda på lagersaldon. Det finns även möjlighet att grotta ner sig i lite mera tekniska bitar som kanske kräver ABAP eller integration mot andra system än SAP.

 

Fritiden spenderar jag helst med familj och goda vänner. Bäst kanske jag trivs i köket bland grytor och pannor, där jag gärna prövar nya recept med varierande resultat.

När jag inte roar mig med att laga mat så njuter jag gärna av lugnet och värmen på en sandstrand eller kanske susar ner för någon alptopp.

Mattias Andersson.jpg
bottom of page