top of page

Ola Johansson

 

Jag brinner för logistik- och processutveckling med hjälp av IT-stöd och strävar alltid efter att åstadkomma bestående effektiviseringar och värden i alla kundengagemang.  I rollen som IT-arkitekt inom fordonsbranschen har jag nytta av förmågan att se till helhetslösningar och att driva strategisk förändring över tid. Det är mycket spännande att vara med och utveckla inköpsverksamheten inom en bransch med hård konkurrens och stora förändringar.

 

Jag har tidigare jobbat som IT-gruppchef inom medicinteknikbranschen med ett globalt ansvar för en applikationsportfölj innehållande SAP ECC logistik (MM, WM, DMS, QM, PP) och SAP SCM (APO DP, SNC). Parallellt agerade jag IT-projektledare för sju SAP-projekt. Innan dess jobbade jag sex år som logistik- och applikationskonsult och har totalt deltagit i tjugotalet SAP-projekt.

 

Som person är jag driven och målinriktad, men ändå lugn och metodisk. Jag anser att det är mycket viktigt att ha kul och må bra såväl hemma som på jobbet. På fritiden ägnar jag mycket tid åt familj och vänner.  Jag motionerar gärna - löpning, innebandy, segling och skidåkning tillhör favoriterna.

bottom of page