top of page

Daniel Bjurgard

 

Jag arbetar som applikationskonsult främst inom SAP-modulerna FI/CO, PS och MM. Mina roller har varit breda och omfattat både utveckling och förvaltning av ekonomi- och logistikprocesser. Jag är van vid att arbeta processöverskridande med exempelvis krav, systemkonfigurering och test. Min erfarenhet kommer främst från offentlig sektor och dessförinnan försäkringsbranschen.  

Efter examen från Stockholms Universitet inom både företagsekonomi och data-och systemvetenskap påbörjade jag min SAP-bana år 2012 via ett graduateprogram samt certifierade mig inom finansmodulen. Min karriär på Inspiro påbörjades år 2018. 

Även om mitt huvudområde är inom finans brinner jag för logistikfrågor och åtar mig mer än gärna utmaningar utanför mina kärnområden. För mig är det av största vikt att mina kunder får det stöd som förväntas. Jag vill alltid kunna ge mina kunder goda råd och samtidigt upprätthålla en ärlig och öppen dialog.

Jag är bosatt i Stockholm tillsammans med sambo och vår gemensamma son. På min fritid tränar jag gärna i olika former och umgås med familj och vänner. Helgen får gärna innehålla något glas vin i kombination med god mat, tillredd av mig själv eller någon annan. På semestern får gärna en resa finnas inbokad för garanterad sol och bad när regndagarna på familjens landställe i Dalarna blivit för många.

bottom of page