Göran Tegbrant

Som konsult på Inspiro tar jag uppdrag som projektledare med slutkunder inom privat och offentlig sektor. De senaste projekten jag drivit har varit utveckling och utrullning av IT-infrastrukturtjänster inom klientområdet med både globala projektteam och mottagande verksamheter.

Jag har tidigare arbetat i globala bolag inom tillverkningsindustrin bland annat som projektledare inom logistik/transportlösningar och som ansvarig för IT inom fabriksmiljöer. Att få möjlighet att arbeta med uppdrag i en internationell miljö, med kollegor från olika länder och kulturer, är något som är mycket utvecklande och stimulerande och där kan jag dra nytta av min tidigare erfarenheter.

 

På fritiden är jag aktiv i den lokala fotbollsklubben, framför allt med arbete som medlem i herr/junior-sektionen men även med klubben i stort. Andra fritidsintressen är att vara ute i naturen, gärna vandring eller kajak på sommarhalvåret och långfärdsskridskor på vintern. En av mina resefavoriter är vandring i alperna kombinerat med bra boende och god mat.

Inspiro Consulting  -  Drottninggatan 78  -  111 36 Stockholm

  • LinkedIn Clean